11 novooboljelih osoba testiranih u OŽB Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETijekom jučerašnjeg dana u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano je 37 osoba, pristiglo je 39 nalaza od kojih je 11 pozitivno – oboljeli dolaze iz Našica, Feričanaca i Đurđenovca. Nastavljamo napominjati da se u ovoj obavijesti radi o broju uzetih uzoraka u našičkoj bolnici te rezultatima testiranih u Našicama.

Podaci koji stižu iz županijskog stožera obuhvaćaju i naše sugrađane koji su testirani na drugim lokacijama. Broj novooboljelih na razini države je u porastu te se i dalje treba pridržavati mjera izdanih od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

Napomena:  U bolnici u Našicama je na liječenju 10 pozitinih na Covid-19 pacijenata, jer se više ne šalje u KBC Osijek, a neki se i premještaju od njih u našu bolnicu zbog popunjenosti. 

Zbog svega rečenog, krajnje je vrijeme za držanje fizičke distance, izbjegavajte rukovanja, posebice u okruženju nepoznatih osoba. Nosite zaštitne maske na javnim mjestima gdje se ne može održavati sigurnosna udaljenost, ako ne radi sebe, a ono radi drugih osoba. Znamo da je svima već dosta ove pandemije, ali važno je da se svi uozbiljimo. U azijskim zemljama maska se nosi radi drugih ljudi kako njih ne bi ugrozilo naše trenutno zdravstveno stanje.

Pročitajte još

Učitavanje...