10. rođendan Biciklističkog kluba Našice

 

Jučer, 24. 2. 2024. godine, je u prostorijama DVD-a Markovac Našički održana redovita izvještajna sjednica Skupštine Biciklističkog kluba Našice. Sve nazočne na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba Ivan Adžić, a izvješće o radu i postignutim rezultatima podnio je dopredsjednik Antun Umiljanović. Sva su izvješća usvojena jednoglasno, kao i plan i program rada s financijskim planom za predstojeće razdoblje Kluba koji ove godine slavi 10. rođendan.

Članove Skupštine pozdravili su gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Žagar, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, županijski vijećnik Vanja Prošić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi te predsjednik URT „Nexe Team” Našice Tomislav Gall koji su pohvalili rad kluba i postignute rezultate, a posebice rad s velikim brojem mladih biciklista.

BK Našice promovira Grad na raznim manifestacijama

Gradonačelnik Kašuba čestitao je našičkim biciklistima 10. rođendan te je pohvalio i njihov rad s mladima.

„Danas imamo priliku čestitati Biciklističkom klubu Našice desetu jubilarnu obljetnicu. Želim izraziti iskrene čestitke klubu na dosadašnjem radu i zahvaliti im se na izuzetnom doprinosu promidžbi Grada Našica, posebice u području cikloturizma. U protekle dvije godine, Grad Našice doživljava pozitivne promjene, stvarajući novu turističku priču kroz obnovu Kulturne i prirodne baštine. Biciklistički klub Našice zauzima visoko mjesto u našoj zajednici, a prilika je da im se zahvalim na kontinuiranom promoviranju Grada na raznim manifestacijama. Njihov doprinos obilježavanju važnih događaja poput Dana grada, Dana slavonske šume te memorijalnih manifestacija koje promiču istinu o Domovinskom ratu je neizmjeran. Ovaj Klub ne samo da doprinosi turističkom imidžu Našica, već igra i ključnu ulogu u promicanju zdravog načina života i bavljenju sportom među građanima, od najmlađih do najstarijih. Stoga im upućujemo čestitke njihovom radu, a Grad će i dalje pružati podršku Biciklističkom klubu Našice.” – izjavio je gradonačelnik.

Foto: D. Justić

Pročitajte još