Žiri i čitatelji odlučili o pobjedniku foto – izazova TV Našica

Nakon sada već više od tjedan dana, završili smo s Foto – izazovom TV Našica i pobjednici su napokon poznati. Kako se na ovaj naš izazov prijavilo čak 117 autora s 690 fotografija, vjerujemo kako su mnogi od njih s nestrpljenjem iščekivali današnji dan i odluku o pobjedniku.

 

Kao što smo napomenuli, u odluci tko je odnio prvu, drugu ili treću nagradu naših sponzora, kao i nagradu Grada Našica za najbolju sliku koja će promovirati Našice i našički kraj odlučio je žiri i naši čitatelji.

 

Žiri koji se bavi fotografijom veliki broj godina, a i iza njih je i jedno veliko fotografsko iskustvo na raznim natjecanjima i slično bili su Kristijan Katarinček, Dora Dvoržak, Dario Puhanić i Jonathan Kubena. Ovom prilikom im se još jednom zahvaljujemo, jer samo pregledati 690 fotografija nije bilo lako, a pogotovo što kvalitetnije ocijeniti. Kako bi sve bilo što poštenije, žiri je od svih fotografija odabrao deset i njima dodijelio ocijene od 1 do 10. Pošto smo željeli uključiti u sve to i naše vjerne čitatelje odlučili smo, da i oni imaju pravo glasati za svoje favorite na društvenim mrežama, točnije facebooku gdje su sve fotografije i objavljene. Upravo na ovaj način i svi čitatelji su postali jedan vrlo važan faktor (jedan član žirija) u odluci o najboljim fotografijama, jer smo i prema njihovoj odluci izabrali prvih deset fotografija i njima dodijelili bodove od 1 do 10.

 

Kriterij koji smo upotrijebili je dakle bio slijedeći: Svaki član žirija mogao je dati svoju ocjenu, ocjene smo zbrojili i dobili pobjednike. Vjerujemo kako je ovaj način bio jedan od najboljih i najpravednijih, a redoslijed najboljih prema zbroju bodova je slijedeći:

 

Prvo mjesto i pobjednica foto – izazova je Brigita Kukuruzović sa slikom pod rednim brojem 91.

(veći format – klik na sliku)

Drugo mjesto osvojio je Josip Juraj Nikodem sa slikom pod brojem 125.

(veći format – klik na sliku)

 

Treće mjesto osvojio je Ivan Kapetanović sa slikom pod rednim brojem 145.

(veći format – klik na sliku)

 

Kao što smo napomenuli birali smo i tri najbolje slike koje će promovirati Našice i našički kraj u budućoj foto monografiji Grada Našica. Tako su prema odluci žirija i čitatelja izabrane slike autora:

Josip Juraj Nikodem s slikom od rednim brojem 642

 

Monika Banović sa slikom pod rednim brojem 530

 

Ivan Vukomanović sa slikom pod rednim brojem 445

Ovom prilikom čestitamo svim sretnim dobitnicima koji će svoje nagrade moći iskoristiti već od sutra, a svima ostalima zahvaljujemo na uključivanju u ovaj naš foto-izazov. Ovo naravno nije kraj s ovakvim ili sličnim izazovima na TV Našicama ili igrama koje će uvjereni smo barem malo razveseliti sve i razbiti monotoniju ovih crnih vijesti s kojima smo svakodnevno okruženi.

 

Prva nagrada koju je osvojila Brigita Kukuruzović je večera za 4 osobe u restoranu Egghus, specijalitet kuće uz konzumaciju jednog pića po osobi. Restoran Egghus koji je sa nama već više od 20 godina uvijek iskače kao omiljeno mjesto svih nas kada se želimo dobro provesti uz naše najmilije. Više o restoranu Egghus možete pogledati ovdje: http://egghus.com

Drugu nagradu osvojio je Josip Juraj Nikodem i odlična je upravo za ovo vrijeme koje nam dolazi. Dakle, Auto servis Felga nagrađuje s vrlo vrijednom nagradom, izmjenom 4 gume osobnog vozila uz balansiranje i geometriju kotača osobnog vozila. Ukoliko još niste učinili izmjenu guma na svom limenom ljubimcu, vrijeme je da to čim prije napravite, a mjesto za takvo što je sigurno Auto servis Felga. Više o pogledajte na: https://www.facebook.com/AutoservisFelga

Treću nagradu osvojio je Ivan Kapetanović a radi se o vip tretmanu za njegovu ekipu od 4 osobe u Caffe bar Izzy što uključuje s 2xFeravino graševinom i 2xmineralnom u kibli. Caffe bar Izzy je sa nama već punih 11 godina, a u ovo vrijeme kada se mora paziti na svaki korak vezano za novonastalu situaciju zbog pandemije, oni sigurnosti svojih gostiju dodaju poseban naglasak. Pridržavaju se pravila udaljenosti i svih epidemioloških mjera, a jedan je od rijetkih kafića koji ima i vrlo visok strop što omogućava i dodatnu prozračnost. Više o Caffe bar Izzy možete pogledati na: https://www.facebook.com/caffebar.izzy

Albumi u foto-izazovu TV Našica 2020.

[fts_facebook type=albums id=175909019125252 access_token=EAAP9hArvboQBAJPFbIXljGJSUmKQHGxatsfOXUWpYZAHxvM041J9UfRSIVwEC8sWxZAwDSYsYoZBx8d8G10gcrc1jIWn4iHQLEWRfbZAmjwCmpyJMKxaXWV1OEYgnZBNeksPoaXYcd85lutp5bYWHm6DoCmeOZCfnjiVmMhdWnOgZDZD posts=7 title=yes title_align=center description=no words=45 popup=yes image_width=250px image_height=250px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes hide_comments_popup=no]

Pročitajte još