Započeo tradicionalni Božićni turnir u malom nogometu

Jučer je u Sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava, nakon dvije godine stanke uzrokovane koronavirusom, počeo tradicionalni Božićni malonogometni turnir – 18. po redu. Turnir se odigrava u organizaciji Športske zajednice Grada Našica, a pokrovitelji turnira su Grad Našice i Športska zajednica Osječko – baranjske županije.

Na ovom turniru natječe se veliki broj ekipa

Turnir je otvorio predsjednik Športske zajednice grada Našica Nikola Antolović koji je izveo početni udarac. Nakon toga na teren su izašle prve dvije ekipe Excellent Bar i Pin reklamni tisak.

Predsjednik Antolović se s nekoliko riječi osvrnuo na 18. turnir. „Nakon dvije godine pauze zbog svima nam znane situacije danas smo krenuli s tradicionalnim Božićnim malonogometnim turnirom. Moram priznati da sam se iznenadio dobrim odazivom ekipa – u seniorskoj konkurenciji natječe se njih 15, 6 je veteranskih dok je u mlađim kategorijama njih čak 44. Također, nismo bili sigurni hoće li turnir biti popraćen s gledateljima, ali, na zadovoljstvo svih nas u organizaciji, taj broj je premašio očekivanja. Rekao bih da su naši sugrađani željni sportskih događanja, a pogotovo u ovom blagdanskom periodu.” – zaključio je Antolović.

Turnir su otvorile seniorske ekipe utakmicama Grupe C sa sljedećim rezultatima:

  • Kriza u kriminalu – Orahovački duhovi 1:9
  • Excellent Bar – PIN Reklamni tisak 3:0
  • NK Martin – Beer Garden 1:8
  • Vihor – Caffe bar Best 0:4

Pročitajte još