Započeo 2. memorijalni turnir u boćanju na travi u Lađanskoj

U Lađanskoj na nogometnom travnjaku NK Lađanska, s početkom u 14 sati započeo je 2. memorijalni turnir u boćanju na travi. Turnir se odigrava u čast poginulih hrvatskih branitelja iz mjesta Lađanske Ivicu Oreški, Karla Stojakovića i Valwentina Vonića kao i svih onih koji su svoje živote dali u obrani Republike Hrvatske. Organizator turnira je NK Lađanska uz pokroviteljstvo Grada Našica i športske zajednice Grada Našica, a na turnir se pravilo čak 24 ekipe iz velikog broja mjesta uz Našice.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=4058290670887048 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

– Želja nam je što više ovakvih lijepih natjecanja da se događaju u i kod nas u selu Lađanska. Želimo pokrenuti selo, druženje jer smo primjetili da takvih događaja kod nas baš i nema.Ovo današnje natjecanje u boćanju je nešto odlično jer se okupio veliki broj udruga i klubova, pa samim time mislimo kako bi to mogla postati lijepa tradicija. Naravno u tome nam pomaže i Grad Našice pa bi se i ovom prilikom zahvalio gradonačelniku Grada Našica Krešimiru Kašubi kao i predsjedniku športske zajednice Nikoli Antoloviću koji su i danas ovdje sa nama. U selu uz NK Lađanska postoji i udruga žena Lađanska i to su dvije udruge koje vrlo usko surađuju na svim događajima pa tako i ovom. – rekao je Mišo Sržnjak predsjednik MO Lađanska.

Turnir je bacanjem balote otvorio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je naglasio važnost ovakvih okupljanja i druženja.

„Prije mjesec dana započeli smo s obilježavanjem 30. obljetnice oslobođenja Grada Našica od tzv. JNA te ustroja 132. brigade HV-a i ovo druženje i natjecanje je samo nastavak toga. Uz ostale događaje kojih je ovih dana stvarno puno, jučerašnjeg velikog koncerta u Našicama, danas se nalazimo u Lađanskoj. Cilj nam je kako govoriti i promicati istinu o Domovinskom ratu, ali tako i djelovanje u miru kada je vrlo važno druženje članova svih naših udruga i klubova kojih na našičkom području stvarno ima jako puno.” -rekao je među ostalim gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Pročitajte još