Vrijedna donacija nogometnom klubu Brezik

U nizu donacija nogometnim klubovima, pristigla je vrijedna donacija i NK Brezik. U svom posjetu, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba predao je dopredsjedniku kluba Valentinu Baričeviću donaciju vrijednu 10 000 kuna. Krešimir Kašuba je istaknuo kako je NK Brezik važan pokretač sportskog i zdravog života u Breziku.

“Klub broji stotinjak članova i bitan je pokretač sportskog i time zdravog života u Breziku. Zahvaljujem se predsjedniku Slavenu Slivaru na radu te dopredsjedniku Valentinu Baričeviću koji je zbog nemogućnosti prisustvovanja predsjednika preuzeo donaciju.” – izjavio je Krešimir Kašuba i pritom istakao kako je suradnja je između Kluba i Grada do sada bila jako dobra te će se nastaviti i u budućnosti.

Predsjednik Športske zajednice Nikola Antolović izrazio je zadovoljstvo dolaskom u mjesto koje odiše sportskim duhom. “Brezik okuplja veliki broj entuzijasta, zaljubljenika u sport i to ne samo u nogometni sport već i u bućaroški sport. U Breziku imamo najbolji gradski klub u boćanju s intencijom napredovanja u 2. hrvatsku kuglačku ligu. Nogometni klub je u borbi za prvu poziciju u ligi Nogometnog središta sa željom odlaska u viši rang.” – izjavio je Nikola Antolović i svima poželio puno sreće u budućem radu.

Dopredsjednik kluba Valentin Baričević zahvalio se Gradu i Zajednici udruga na donacija te istaknuo odličnu suradnju već dugi niz godina. “NK Brezik koji broji stotinjak članova natječe se u ligi središta. Trenutno imamo samo seniorski uzrast koji broji 20 igrača, a u bližoj budućnosti ćemo pokrenuti i rad s djecom. Kao posebnost Kluba istaknuo bih naš grb koji smatramo jednim od najljepših i s kojim se dičimo jer smo dalmatinsko selo i imamo sličan grb NK Hajduku.” – izjavio je Valentin Baričević.

Pročitajte još