Veliki broj građana uživao u limenim ljubimcima

[fts_facebook id=TVNasice album_id=421817869946317 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

U organizaciji Auto moto kluba “Venom” Slavonija tradicionalno je organiziran humanitarni Tuning & Style show na novouređenom Trgu dr. Franje Tuđmana. Stotinjak uređenih i prerađenih auta ispunilo je centar, a posjećenost naših sugrađana bila je izvrsna te se stvorila prava gužva u gradu.

Sav prihod koji je stečen taj dan od prodaje pića i hrane predan je Društvu Naša djeca Našice, čime je ovaj klub pokazao važnost ulaganja u zajednicu i empatiju, ali i ukazao na ljubav koju oni njeguju, a to su preuređeni automobili.

Manifestacija natjecateljsko – humanitarnog karaktera

Predsjednik Auto – moto kluba Venom Slavonija, Ivica Šarčević istaknuo je da su aktivni već 18 godina na ovom području te potiču mlade ovu vrstu sporta i usmjeravaju na sigurnu vožnju.

„Glavne aktivnosti koje provodimo su druženja s ostalim ljubiteljima automoto sporta iz Hrvatske i regije te ono što je vrlo bitno, i za mlade vozače, ali i sve sudionike u prometu, promoviramo sigurnu vožnju i prometnu kulturu. Klub se maksimalno trudi biti aktivan, međutim to je poprilično skup sport. Važno je istaknuti da je u centru Našica bilo par iznimno skupocjenih primjeraka limenih ljubimaca, kojima je cijena izrazito visoka zbog ulaganja u vozila. Ova manifestacija je i natjecateljskog karaktera, te uz ocjenjivanje vanjskog i unutarnjeg izgleda automobila, ocjenjuje se motorni prostor i glasnoća auspuha. Pehari i prigodne nagrade uručene su vlasnicima najbolje uređenih automobila i tri najbučnija.”- rekao je o klubu predsjednik Ivica Šarčević koji je zadovoljan posjećenosti ovog događaja u Našicama.

Veliki broj događanja u Našicama

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba prigodno je podijelio pehare i nagrade te je istaknuo odličnu organizaciju i posjećenost. Složio se gradonačelnik, da je zaista svima bio doživljaj proći kroz centar, a prvenstveno ljubiteljima automobila.

„Nalazimo se na sedmoj manifestaciji Humanitarni style show Našice na kojoj možemo vidjeti izložbu preraređenih automobila. Prijavilo se 96 natjecatelja i mogu reći, da je posjećenost ovog događaja iznad očekivanja – ispunili smo trg do posljednjeg mjesta. Ovaj događaj je od velike važnosti za Grad Našice stoga ćemo svakako nastojati održati ovu tradiciju. Vezano za slične manifestacije podsjetit ću i na prošlogodišnji rally utrku koju smo organizirali u Našicama, ona će ove godine poprimiti međunarodni karakter, a time ćemo privući značajan broj posjetitelja. Svakako moram izdvojiti i naš Oldtimer klub koji je prije tjedan dana održao tradicionalnu Uskrsnu izložbu starih vozila. Prema tome, iz svih navedenih događanja vidljivo je kako naš grad ima veliki broj zaljubljenika u ovaj sport, a naši sugrađani su jedva dočekali veliki broj događanja u gradu.” – naglasio je gradonačelnik Krešimir Kašuba te najavio buduće aktivnosti u našičkom kraju.

.[fts_facebook id=TVNasice album_id=421817869946317 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

Pročitajte još