Uvjerljiva pobjeda KK “Đurđenovac” i novi rekord kuglane

Jučer je KK “Đurđenovac” u 5. kolu 1. B HKLS ugostio ekipu iz Zaboka te ostvario više nego uvjerljivu pobjedu rezultatom 8:0. Valja naglasiti kako Đurđenovčani nisu izgubili niti jedan set što je prava rijetkost u svijetu ovog sporta. Pritom su oborili rekord kuglane “skinuvši” 3783 čunja, a svi igrači su u ovoj izvrsnoj utakmici rušili preko 600 čunjeva.

Igrač utakmice, Tomislav Čačić bio je jako blizu svog osobnog rekorda sa 663 srušena čunja, 7 manje od najboljeg rezultata. Bila je ovo prilika da razmjenimo nekoliko riječi s Tomislavom kao i s Darijom Domnjakom, još jednim članom sjajne đurđenovačke ekipe koja ne skriva svoje ambicije ove sezone i to s punim pravom.

“Prije svega bih se zahvalio mojoj ekipa na današnjoj utakmici koja ulazi u povijest đurđenovačkog kuglanja. Rezultat je to mukotrpnih treninga na novoj kuglani i rezulati će biti samo bolji. Početak sezone nije bio nešto s čime se trebamo ponositi, ali nastavak će pokazati da zaslužujemo ulazak u najviši rang ovog natjecanja što je i cilj moje momčadi.” – izjavio je, između ostalog, Tomislav Čačić.

“Danas smo odigrali jednu fantastičnu utakmicu, ne pamtim da se u Đurđenovcu ovoliko dobro igralo. Srušili smo ekipni rekord kuglane i ostvarili jedan zavidan rezultat i još jednom, hvala mojoj ekipi!” – rekao je Dario.

Đurđenovčani već u četvrtak ugošćuje kuglački klub “Papuk” iz Pakraca. Utakmica 6. kola počinje u 17 sati i nadamo se novim rekordima!

Pročitajte još