Uspješan vikend za URT „Nexe Team“ Našice

 

U subotu, 23. 3.2024. godine startao je Mostarski polumaraton, utrka preko sedam mostova. Ovo iznimno natjecanje okupilo je, prema službenim rezultatima, 1016 finišera među kojima se našao i član URT-a „Nexe Team“ Našice Boris Abičić koji je uspješno završio utrku.

Isti dan, u sklopu Zagrebačkog proljetnog maratona, održana je utrka na 5 km gdje je član našičke Udruge rekreativnog trčanja Matija Fapali ostvario odličan rezultat istrčavši 22. rezultat u konkurenciji od 396 trkača.

Nedjelja je bila rezervirana za Borovik Trail gdje je Mijo Benković uspješno savladao dionicu od 12 km, a veliki trkački događaj odvijao se na dionici Zagreb – Čazma gdje se održavala utrka s najdužom tradicijom u Hrvatskoj – supermaraton Zagreb – Čazma „Od Kaptola do Kaptola”. Na ovoj utrci dužine 61 km za URT „Nexe Team“ Našice nastupio je Renato Dasović koji se na startu pojavio nedovoljno oporavljen zbog viroze, ali to ga nije zaustavilo u ostvarenju još jednog izvrsnog rezultata te je u cilj utrčao kao četvrti i ovim rezultatom zaključio još jedan trkački dobar vikend URT „Nexe Team“ Našice.

Fotografije: URT „Nexe Team“, službena stranica utrke Zagreb – Čazma

Pročitajte još