Uspješan vikend iza Biciklističkog kluba Našice

 

Biciklistički klub Našice imao je vrlo uspješan vikend u subotu, 15. svibnja 2023. kada su sudjelovali na 4. utrci Slavonske brdsko – biciklističke lige u Virovitici. Unatoč kiši i blatu, šestero biciklista nije spriječilo da daju sve od sebe na izazovnoj stazi kroz šumu dugu 11 kilometara. Iako je staza inače manje zahtjevna, klizavo korijenje i nepredvidljive vodene prepreke na stazi zahtijevale su veliku koncentraciju tijekom cijele utrke.

U kategoriji Žene, Biljana Milić završava na 4. mjestu, dok je Jasmina Bićanić završila na 5. mjestu. U kategoriji Elite, Matija Zubaj se borio za treće mjesto te je i ovaj puta bio uspješniji i osvojio brončanu medalju, dok je Mislav Ciboci završio na petom mjestu. U kategoriji Veteran A, Antun Umiljanović na kraju završava na drugom mjestu iza domaćeg vozača s kojim je u borbi od početka sezone. U kategoriji Veteran C, Duško Marić završio je na osmom mjestu.

Novi izazovi i uspjesi za Biciklistički klub Našice očekuju se već na slijedećoj utrci Slavonske brdsko – biciklističke lige koja će se održat na jezeru Lapovac 28. svibnja 2023. godine – uskoro nešto više o tome.

Pročitajte još