Uskoro novi sportski dom u Donjoj Motičini vrijedan više od 2 milijuna kuna

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU općinskoj Upravi Donja Motičina načelnik Željko Kovačević potpisao je Ugovor o izvođenju radova izgradnje zgrade Nogometnog kluba u Donjoj Motičini s Damirom Matrićem, direktorom društva s ograničenom odgovornošću Ukras iz Osijeka.

“Ugovor je sklopljen na temelju Odluke o odabiru najpovoljnije ponude po provedenom otvorenom postupku javne nabave. Ukupna cijena ugovorenih radova iznosi 1.688.742, 35 kuna bez PDV-a, odnosno 2.110.927,50 kn s PDV-om. Ovo je za stvarno povijesni trenutak jer investicija od nešto više od 2 milijuna kuna je za nas ogromna, ako uzmemo u obzir da je naš cijeli proračun 2 milijuna i 400 tisuća kuna. Prijavili smo se na više natječaja, na nekima smo prošli i bit će jedan dio i sufinanciran. Izgradnja bi trebala biti gotova kroz devet mjeseci, a nadamo se i prije i dobit ćemo jedan prekrasan objekt koji će pridonijeti poboljšanje uvjeta rada Nogometnog kluba „Motičina“ koji okuplja velik broj mladih, postizanje što boljih športskih rezultata, poticanje na zdrav način života i bavljenje sportom. Također, ovo je i korak Općine kako bi stvorili uvjete za uspješan rad današnjih i mnogih budućih generacija. Na našoj web stranici moguće je vidjeti 3D video kako će ova zgrada izgledati, a kada budu izgrađene i ostali predviđeni objekti poput dječjeg vrtića, onda ćemo dobiti uistinu jedan impozantan i prekrasan kompleks koji će uvelike i uljepšati naše mjesto i biti njegov drugi centar.” – rekao je načelnik Kovačević.

Damir Matrić direktor Ukrasa također je izrazio zadovoljstvo potpisom ovog ugovora. “Hvala na ukazanom povjerenju i mogu obećati da ćemo se truditi opravdati sve očekivanja te izvesti radove u dogovorenom roku i siguran sam da će Općina biti itekako zadovoljna. Kada po zakonu riješimo svu potrebnu dokumentaciju krenut će i radovi, a to očekujemo kroz nekih 10-15 dana.” – rekao je Matrić.

Pročitajte još

Učitavanje...