URT „Nexe team” Našice na postolju u Vukovaru – Gradu heroju

U Vukovaru se u subotu 29.05.2021. godine održao treći vukovarski polumaraton, a uz njega i utrka građana na 5 km. Utrkom se želilo podići samopouzdanje mladih i onih starijih te istaknuti važnost zdravog načina života. U grad na Dunavu stigli su sudionici iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja – njih čak 800 trčalo je rutama kroz Slavoniju i Srijem. Organizatori utrke su Grad Vukovar i Skiper media, a suorganizatori su Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima Sportski objekti Vukovar, Triatlon klub Vukovar i Atletski klub Maraton, a sve u okviru održavanja projekta Luka umjetnosti 2021.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEMeđu brojnim trkačima našli su se i članovi URT „Nexe Team” Našice koji su ponovno ostvarili sjajne rezultate te se i u „Gradu heroju” našli na postolju. Najbolja Našička ultramaratonka Dubravka Mesec polako pokazuje da nakon ozlijede ponovno ulazi u formu te u disciplini polumaraton ponovno osvaja odličje osvojivši drugo mjesto. Kao četvrta u cilj utrčala je Vesna Janković. a s odličnim osobnim rezultatima u cilj su dotrčale Nikolina Kerep i Valerija Šimić.

U muškoj konkurenciji utrke polumaraton su istrčali Dejan Perasić i Igor Topalović dok je Hrvoje Dundović zbog zdravstvenih tegoba morao odustati. Na utrci od 5 km URT „Nexe Team” Našice predstavljala je Ines Toth istrčavši utrku s odličnim osobnim rezultatom.

25. 06. kreće ultramaraton „Od velikog do malog Vukovara”

Iz URT „ Nexe Team” Našice poručuju da su zadovoljni s ostvarenim rezultatima i da su ponosni na sve svoje članove koji su jučer bili u Vukovaru kao i na osvojenoj srebrnoj medalji koja je zbog „Grada heroja” ipak posebnog sjaja. Naime, 25.06.2021. godine u organizaciji URT „Nexe Team” Našice baš iz Vukovara starta štafetni ultramaraton „Od velikog do malog Vukovara”, Vukovar – Sunja u dionici od 305 km i neprekidnom trčanju od 37 sati te je ova utrka Našičkih članova bila samo uvod u nadolazeću utrku.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još

Učitavanje...