URT „Nexe Team” Našice i dalje vrlo aktivan

Žumberak Trail međunarodna trail utrka održala se dana 21. 08. 2021. godine na području Parka prirode Žumberak Samoborsko gorje, samo 30-ak km jugozapadno od Zagreba.

Osim trčanja netaknutom prirodom, trkači su imali priliku osvajati svjetske bodove u trail trčanju (ITRA) i kvalifikacijske bodove za najprestižniju svjetsku utrku Ultra du Mont Blanc (UTMB). Žumberak Trail je jedna od utrka KontinenTrail lige. Na utrci dužine 15 km nastupila je članica URT „Nexe Team” Našice Iva Balaž sa vrlo dobrim istrčanim osobnim rezultatom.

Sunset Run utrka pozitivnih vibracija

Sunset Run je utrka u Osijeku koja je mnogima odmah postala omiljena utrka i centralni trkački događaj sezone. Osim što se cijelom dužinom trči osječkom šetnicom, uz Dravu, najčišću europsku rijeku, Sunset Run Osijek nudi i vrhunsku zabavu. DJ + video zid, druženje na pješčanoj plaži nakon utrke uz baklje te noćno kupanje neki su od aduta ovog događaja.

U organizaciji Sportsko rekreacijskog kluba Run4Fun dana 21. 08. 2021. godine održana je ova utrka, a na stazi dužine 7 km našle su se članice URT „Nexe Team” Našice Valerija Šimić i Žana Bilandžić. Uz obilje dobre zabave i pozitivnih vibracija ove trkačice uspješno su istrčale ovu stazu sa vrlo dobrim osobnim rezultatima uz napomenu da je Valerija Šimić samo tjedan dana prije sudjelovala na utrci Lapovac backyard ultra gdje je istrčala 8 sati (53km i 648 metara)

Šoufek osvoji 6. mjesto u Novskoj

Utrka NovskaRUN je utrka koja obuhvaća vrlo lijepu trkačku destinaciju atraktivnu lokaciju i veliki broj natjecatelja. U subotu 21. 08. 2021. održano je šesto izdanje ove utrke, a boje URT „Nexe Team” Našice branio je Dejan Šoufek iz Međurića.

Nakon gotovo 11 sati vožnje sa Hvara Dejan je došao na start utrke i na zahtjevnoj stazi u vrlo jakoj konkurenciji osvoji izvrsno 6. mjesto. Samo tjedan dana prije Dejan je istrčao 12 sati (81km i 810 metara) na utrci Lapovac backyard ultra te samim time ostvareni rezultat u Novskoj čini još većim.

Poziv građanima, sportašima, rekreativcima za sudjelovanje na donacijskoj utrci

Na inicijativu Športske zajednice grada Našica, a u suorganizaciji sa ŠUD „Šaran Našice”, BK Našice i URT „Nexe Team“ Našice provest će se niz aktivnosti usmjerenih na prikupljanje pomoći obitelji u potrebi s Našičkog kraja pod nazivom „Sportom pomozimo drugima“. Dana 19.09.2021. održati će se donacijska rekreativna utrka sa slijedećim propozicijama: start – brana Lapovac u 10,00 sati, a startnina za utrku iznosi 50 kuna po natjecatelju, a tko želi može i više uplatiti.

Startni Paket:

  • Sve potrebne dozvole mjerodavnih institucija
  • Označena staza cijeli krug
  • Osigurana startna zona
  • Osigurana okrjepa i ručak u neposrednoj blizini startne zone
  • Prigodne nagrade sponzora za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji
  • Startni brojevi
  • Sve informacije na email: [email protected]

Iz URT „Nexe Team” navode da je utrka rekreacijska te da svojim sudjelovanjem možete biti dio posebnog trkačkog događaja, neponovljive atmosfere i dobrih vibracija. Podržite ovu utrku i simbolično istrčite ili jednostavno prošećite jedan krug poznatog Backyard Ultra Lapovac u dužini od 6,706 km. Nije najvažnija brzina već da svi zajedno podržimo one kojima je pomoć najpotrebnija.

Prijave na ovu utrku možete ostvariti putem poveznice: stotinka.hr

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još