URT „Nexe Team“ aktivan od Zagreba do Karadžićeva

Nakon prošlogodišnjeg virtualnog Cenera, jubilarni 10. Zagrebački noćni cener održan je u nedjelju 07.11.2021. godine u srcu Zagreba. Utrci su prisustvovali brojni trkači, a zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet je pucnjem iz startnog pištolja označio početak utrke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEI ove godine, tradicionalna utrka trčala se u okviru obilježavanja „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba te u organizaciji Društva športske rekreacije „Aktivan život“ uz potporu Zagrebačkog atletskog saveza a od članova URT „Nexe Team“ Našice uspješno su nastupili Mato Pauković i Marko Srnec.

U subotu 06.11.2021. u najljepšim dijelovima južnog dijela PP Kopački rit održana je utrka Močvara traila, a dionicu od 21 km uspješno je istrčao član URT „Nexe Team“ Našice, Mario Pavičić.

Otvorene su prijave za 2. utrku našičkom geološkom stazom

U isto vrijeme Maraton klub Hrvatski sokol organizirao je memorijalnu utrku (nenatjecateljska) Osijek – Karadžićevo koja se održala povodom 30. obljetnice pogibije pripadnika 3. GBR. URT „Nexe Team“ Našice predstavljao je Boris Abičić koji je utrku uspješno istrčao i tako je u ime URT „Nexe Team“ Našice izrazio počast poginulim pripadnicima 3. GBR.

Iz URT „Nexe Team“ Našice obavještavaju da su danas otvorene prijave za 2. utrku našičkom geološkom stazom koja će se održati 26.03.2022. godine u suradnji s Općinom Donja Motičina. Ova je utrka ove godine dobila visoke ocjene za organizaciju te je URT „Nexe Team“ Našice za iduću, uz utrke na 9 km i 14 km, organizirao i utrke na 23 km kao i dječju utrku. Informacije o utrci te prijave mogu se pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1514

Foto: URT „Nexe Team“ Našice; Stjepan Zec

Pročitajte još