Ukrao novac i mobitel

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 20. travnja, u Osijeku, ispred škole, nepoznati počinitelj ukrao je novac i mobitel. Vlasnici, 19-godišnjoj hrvatskoj državljanki, nastala je materijalna šteta u iznosu oko 2 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetniku policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

 

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća na području Našica koja je za posljedicu imala materijalnu štetu. Jučer 20. travnja, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana su 3 vozača (2 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

 

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19,50 sati, u Koški, kada je u prometu zaustavljen 60-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi 0,90 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

 

Pročitajte još