Ukrao alkoholna pića

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Teška krađa. Jučer, 14. kolovoza, tijekom noći, u Bilju, počinitelj je provalio u urede vlasništva Općine Bilje i ukrao alkoholna pića. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta od 400 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prilikom sanacije krova pronašao bombu i streljivo

Jučer, 14. kolovoza, u 12,40 sati, Osijeku, prilikom sanacije krovišta, 61-godišnji hrvatski državljanin pronašao je ručnu bombu M 75 i streljivo kalibra 7,9 milimetara. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu bombu i streljivo je s mjesta pronalaska izuzeo na siguran način.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale tri nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Đakova dogodila se po jedna prometna nesreća, dok su se na području Belog Manastira dogodile 2 prometne nesreće.

Pročitajte još