Ukrala odjevne i kozmetičke proizvode

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U dužem vremenskom periodu ove godine, u Svilajskoj ulici u Osijeku, 30-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka je u trgovačkom centru sa prodajnih polica ukrala više odjevnih, kozmetičkih i prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta iznosi više od tisuću kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su lakše ozlijeđene. Preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća i dvije na području Đakova.

Jučer, 21. studenog na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su dva vozača osobnog automobila kojima je utvrđena koncentraciju alkohola u krvi. U Dardi u 14,15 sati, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin iz Banovaca. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u krvi od 2,15 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za ovaj prekršaj predviđena je novčana kazna do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Pročitajte još