U Slavonski Brod dolazi najprestižnije svjetsko modno natjecanje

unnamed 9

unnamed 9

Iza nas su dva vikenda regionalnih castinga Elite Model Look Croatia by Maybelline NY, koji je dio najprestižnijeg svjetskog natjecanja za modele. Natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere (Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Julia Saner  i dr.), a sada nudi jedinstvenu priliku hrvatskim curama i dečkima da ostvare svoj san i slijede put top modela.

‘’Zadovoljni smo odazivom kandidata i odrađenim castinzima, te sa veseljem očekujemo nadolazeći vikend u Slavoniji“ ističe Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama. Kako su i ove godine natjecanja diljem Hrvatske, brojne djevojke i mladići imaju priliku okušati se kako plivaju u modnim vodama. Pobjednike se ne bira samo po fotogeničnosti, osobnosti ili prirodnoj ljepoti, već po nečemu posebnom, što ih izdvaja od drugih, tako da svatko ima jednake mogućnosti – ističu iz Relatum Model Managementa, organizatora ovog prestižnog natjecanja.

Još uvijek nije kasno da ostvarite svoj san o karijeri modela, jer se u nedjelju, 9.travnja sa početkom u 16.00h u City Colosseumu u Slavonskom Brodu održava regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017. by Maybelline New York.

Žiri koji čine Marko Lovrić, poznata modna fotografkinja Mare Milin, zatim naš Brođanin Neven Stanišić prošlogodišnji pobjednik hrvatskog elite Model Look-a te Lea Kubović nekadašnji model sa pariškom adresom, odlučivati će koji kandidati idu na nacionalni casting koji će biti održan 13. svibnja u Zagrebu.

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, 8 ženskih i 6 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Look-a u lipnju. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na  www.elitemodellook.hr

Facebook stranici  https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia

te Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia

Pročitajte još