U požaru izgorila dvorišna drvena kućica

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, oko 9 sati, na širem području Našica, došlo je do požara na dvorišnoj drvenoj kućici, vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljanina. Obavljenim očevidom u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na naponskom električnom kablu koji je napajao dvorišnu kućicu. U požaru je u cijelosti izgorjela dvorišna drvena kućica, a požar je zahvatio dio krovišta i fasade obiteljske kuće. Požar su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač. Materijalna šteta požarom cijeni se oko 30000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Ukrao bicik

Jučer, 12. ožujka, na području grada Osijeka, nepoznati počinitelj ukrao je bicikl, vlasništvo 34-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja intenzivno traganje za kradljivcem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su 3 prometne nesreće, a na području Đakova jedna prometna nesreću.

Pročitajte još