U Našicama otvorena specijalizirana trgovina „HRKAČ boje i lakovi”

Našicama na adresi Kralja Tomislava 24 nalazi se novootvorena specijalizirana trgovina visokokvalitetnih auto i industrijskih boja i lakova, širokih paleta unutarnjih boja i lakova, fasada i fasadnih sustava, soboslikarskog i ličilačkog alata i pribora „HRKAČ boje i lakovi”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENovootvorena trgovina u vlasništvu Dominika Hrkača i Petra Andrića nudi i uslugu miješanja i nijansiranja boja po želji kupca, a trgovinu možete kontaktirati na broj 031/295-184 te na mail adresu hrkac@hrkac.eu.

„Osnovna nam je djelatnost distribucija i prodaja boja i lakova za dekoraciju i zaštitu svih vrsta unutarnjih i vanjskih površina, autolakova, materijala za autoreparaturu i sustava antikorozivne zaštite u metalnoj industriji. Jedini smo u okolici koji imamo tri miješalice koje miješaju tri vrste boja na jednom mjestu. Također posjedujemo i skener za boju, tzv. spektometar kojim skeniramo boju s auta i dolazimo do točnog tona boja. U ponudi imamo i punjenje sprejeva s bojama za autoindustriju i hobi.” – rekao je vlasnik Dominik Hrkač.

Zastupnici su i distributer za širu regiju grupacije AkzoNobel što se tiče auto reparature te boja za unutarnje i vanjske zidove. Top premium markama Sikkens, Roberlo, DynaCoat, Hammerite, Sadolin, pokrivaju kompletan auto program te čak i širi spektar industrije.  U ponudi se nalazi veliki izbor HAMMERITE sprejeva sa sve namjene, premazi za drvo na vodenoj bazi, veliki izbor pasti za poliranje, Alkyton antikorozivni lakovi primjenjivi direktno na hrđu, Galvinol savršeni temeljni premazi besprijekorne kvalitete. Tu je i veliki asortiman kvalitetnih boja u spreju za jednostavnu upotrebu, visoke pouzdanost za savršene rezultate, sintetički sprejevi visokog sjaja, akrilni sprejevi koji osiguravaju posebnu tvrdoću, naprednu otpornost na ogrebotine i kratko vrijeme sušenja.

Uz visokokvalitetne Dulux boje za sve unutarnje zidne i stropne površine svom domu vratit ćete stari sjaj ili mu dati novo, svježe ruho. U ponudi se nalaze i Dulux završni brzosušivi premazi za drvo i metal, visokopokrivne disperzije, pretpremazi i temeljni premazi. Trgovina vrši i uslugu toniranja Dulux boje i isporuke u roku 24 sata..

Asortiman trgovine čine i termo sprejevi u više nijansi, sprejevi za radijatore i za popravke sanitarija (kade, umivaonici, vodokotlići…), veliki izbor pasti za poliranje, Texo ljepila za lijepljenje i pričvršćivanje stiropora, neutralnih silikona i silikona za visoke temperature do 300 °c te pur pjena.

Jedinstvenost ove specijalizirane trgovine je i u velikom izboru dekorativnih boja „San Marco” i tehnika koje mogu u Vaš dom unijeti nešto novo i osvježiti prostor dozom glamura. „Jedinstveni smo i drugačiji i po dekorativnim tehnikama San Marco. Elementi boje i teksture od velike su važnosti danas u modernoj arhitekturi. Boje, materijali i površinski efekti omogućuju autentično i jedinstveno uređenje, doprinose originalnosti i modernosti interijera.” – rekao je Hrkač i nadodao kako najnovije u ponudi imaju „zeleno” sredstvo za skidanje boje NR.1 Green Paint Stripper..

Za sve dodatne informacije i savjete možete se obratiti profesionalnom i stručnom osoblju koje će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg materijala iz širokog asortimana trgovine.

HRKAČ
boje i lakovi
Kralja Tomislava 24
NAŠICE
031/295-184

Sponzorirani članak

Stric pivo

Pročitajte još