Teška pobjeda Kuglačkog kluba „Đurđenovac” na gostovanju u Čakovcu

U uzbudljivom dvoboju Kuglačkog kluba „Đurđenovac” i Kuglačkog kluba „Željezničar” Čakovec, koji se odigrao na gostujućem terenu u Čakovcu, svjedočili smo pravom sportskom trileru koji je rezultirao gostujućom pobjedom.

Iako su domaćini na ljestvici možda djelovali kao najslabija ekipa polusezone s dosad osvojena samo 2 boda, susret je bio sve samo ne lak. Kroz veći dio dvoboja, domaćini su održavali prednost od 50 do 60 čunjeva, držeći stvari pod kontrolom.

Pravi preokret dogodio se u igri para Tomislav Čačić i Igor Šarkezi, jer su Đurđenovčani bili u zaostatku od 50 čunjeva i 1:3 u osvojenim bodovima. Unatoč stalnoj kontroli domaćih, Šarkezi i Čačić uspjeli su polako smanjivati zaostatak. Prije posljednjeg seta, činilo se da će Đurđenovac napustiti Čakovec bez bodova, ali tada je uslijedio pravi sportski triler. Tomislav Čačić je u posljednjem setu pobijedio Zorana Jagića s 10 čunjeva prednosti, preokrenuvši ukupni broj srušenih čunjeva u korist Đurđenovca. Istovremeno, Igor Šarkezi je briljirao u susretu s Denisom Košakom, ostvarivši pobjedu u svom posljednjem setu od 34 čunja prednosti. Konačni rezultat bio je pobjeda Đurđenovca rezultatom 3:5 sa samo 2 čunja prednosti. Polusezona je ovim dvobojem završena, a Đurđenovac nastavlja natjecanje 13. siječnja 2024. gostovanjem u Otočcu protiv Velebita. Detalje ove uzbudljive utakmice pogledajte na poveznici https://bityl.co/MPCj a pregled 9. kola i stanje na ljestvici na kraju polusezone ovdje https://bityl.co/MPCp.

KK „Đurđenovac” podsjeća kako je u tijeku pojedinačno prvenstvo županije u njihovoj kuglani, a uskoro kreće i organizacija novog „Đurdan Open” turnira te pojedinačno prvenstvo regije istok početkom prosinca, također u Đurđenovcu i u Slavonskom Brodu.

Izvor: KK „Đurđenovac”, foto: arhiva

Pročitajte još