Televes – Vodeća globalna tehnološka tvrtka u dizajnu, razvoju i proizvodnji rješenja za telekomunikacijsku infrastrukturu

Televes je vodeća globalna tehnološka tvrtka u dizajnu, razvoju i proizvodnji rješenja za telekomunikacijsku infrastrukturu u domovima, zgradama i gradovima.


Sjedište joj je u Santiagu de Composteli (Španjolska), gdje je tvrtka osnovana 1958. Danas je Televes na čelu korporacije koja ima više od 20 industrijskih i uslužnih tvrtki, više od 700 zaposlenika i 75 patenata za izume. Televes ima 11 međunarodnih podružnica, u Portugalu, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji, Njemačkoj, Poljskoj, Skandinaviji, Rusiji, Sjedinjenim Državama, Kini i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a svoje proizvode isporučuje u više od 100 zemalja na pet kontinenata, putem široke mreže distributera.

Televes razvija komplementarne poslovne linije kao pomoćnik usluga kroz ove infrastrukture

S gotovo 60 godina iskustva, Televes je lansirao više od 1500 različitih proizvoda, postignuće koje se može objasniti istinskom strašću prema proizvodnji. Tvrtka proizvodi u vlastitim pogonima kako bi jamčila najvišu kvalitetu. Pionir je u implementaciji proizvodnih linija 4.0 i ima vlastite laboratorije za certifikaciju i kontrolu kvalitete. Na taj način proizvodi marke s ponosom nose pečat European Technology Made in Europe.

Kao tvrtka koja se ponosi postavljanjem standarda na tržištu, Televes se neprestano razvija, usklađen s kriterijima utvrđenim Europskom digitalnom agendom i okvirnim programom za istraživanje i inovacije Horizon 2020. Paralelno sa svojim profilom stručnjaka za infrastrukture telekomunikacije, Televes razvija komplementarne poslovne linije kao pomoćnik usluga kroz ove infrastrukture, pod tehnološkom paradigmom Digitalne zgrade i doma.

Distributer i integrator za Republiku Hrvatsku je firma Tehnoalarm iz Našica.

Stric pivo

Pročitajte još