Sudjelujte u blagdanskom foto natječaju TV Našica i osvojite vrijedne nagrade!

Ukrašavanje doma u Adventsko vrijeme nešto je čemu se svake godine posvećuje sve više pažnje. Mnogo je raznih ukrasnih i svjetlećih dekoracija koje se mogu iskombinirati i koje će kuću i prostor u kojem boravite učiniti ljepšim i posebnijim. U svijetu punom stresa ljudi se vole baviti stvarima koje ih usrećuju, a ukrasi im vraćaju magiju iz djetinjstva. Uvjereni smo kako su se već mnogi od vas „bacili” na uređenje vlastitog doma i sigurni smo kako vam ne nedostaje inspiracije.

Stoga smo u ovom mjesecu darivanja osmislili još jedno nagradno darivanje za vas, novi foto natječaju. Ono što trebate napraviti je uslikati ovogodišnji dekor vašeg doma i poslati nam fotografije na email: [email protected]. Ponekad nije potrebno pretjerivati s ukrasima, već s puno pažnje i ljubavlju pronaći pravu mjeru i stvoriti pravu čaroliju koju želimo da ove godine podijelite i s nama, a mi ćemo vas nagraditi vrijednim nagradama naših sponzora. Tako vas očekuju sljedeće nagrade: „Blagdanska plata za 4 osobe” Bon Appettita, svečane portretne fotografije foto – studija „Puhanić” te boja za zidove uz pripadajući pribor trgovine „Hrkač – boje i lakovi”.

Nagradni natječaj trajat će do 28.12.2020 kada ćemo pomno pogledati sve vaše fotografije i izabrati pobjednika. Do tada željno iščekujemo i zaprimamo vaše fotkice. (jednu po osobi). Sretno svima!

Pročitajte još