Stolnoteniski klub Našice okuplja veliki broj mlađih uzrasta

Stolnoteniski klub Našice

U prostorijama Stolnoteniskog kluba Našice organizirano je prvo ovogodišnje druženje članova kluba i njihovih roditelja. Naime, kako je predsjednik Vlado Keglević naglasio, vrlo je važno biti u bliskom kontaktu s roditeljima naših mladih stolnotenisača kako bi i oni uvidjeli i potencijal, ali i ljepotu ovog sporta te sa čim se sve suočava uprava kluba i igrači.

Klub postoji sada već dugi niz godina, točnije od 1976. godine i uz svoj razvitak pratio ga je i veći i nešto manji broj članova. Ove godine, klub ima stvarno rekordan broj mlađih upisnika, što itekako veseli sve starije članove, a i sam klub sigurno neće u budućnosti imati problema s natjecateljima koji će nastupiti pod bojama kluba i Našica. Uzrečica, kako ovaj sport mogu igrati i oni od 7 i 77 godina u ovom klubu baš i ne stoji, jer članovi su već od starosti 4 godine, ali ima i onih koji su zagazili u 80-te.

Na druženju odgovoreno je na neka pitanja koja su interesirala roditelje, a nakon toga su svim mladim članovima podijeljene i majice kluba te je uslijedilo i zajedničko fotografiranje za kalendar.

Svi oni koji žele nešto više saznati o klubu mogu doći na adresu kluba ponedjeljkom, utorkom ili četvrtkom od 18 sati kada s treninzima započinju mlađe dobne skupine ili za one starije kojima trening u iste dane počinje u 19:15 sati. Isto tako za naglasiti je kako je odnedavno kao glavni trener postao Dražen Stanić, te uz ostalu stariju ekipu čini lijep i kvalitetan kadar ovog kluba. Isto tako, najnovije je da klub nastupa u 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – istok i tu ostvaruje odlične rezultate.

Naravno, klub ima i svoju facebook stranicu „Stolnoteniski klub Našice” te na njoj možete vidjeti sve o njihovim igrama, treninzima i druženju koje organiziraju. Za sve informacije možete također nazvati broj +385 97 737 7090 te saznati sve o upisima i onome što vas možda može zanimati o ovom sportu koji je prisutan u Našicama sada već dugi niz godina.

Stolnoteniski klub Našice

Pročitajte još