„Sport za sve generacije” – Stolnoteniski klub Našice organizirao demonstraciju u centru grada

 

Jučer je, u središte Našica, Stolnoteniski klub Našice organizirao demonstraciju stolnog tenisa pod nazivom „Sport za sve generacije” koja je privukla brojne građane. Predsjednik našičkih stolnotenisača, Dražen Stanić, izrazio je zadovoljstvo odazivom i naglasio važnost ovakvih događaja za zajednicu.

„Danas smo se okupili u centru Našica kako bismo obilježili Dan grada i istovremeno promovirali stolni tenis kao sport dostupan svima. Naš cilj je približiti ga svakom stanovniku, bez obzira na dob. Osim toga, s velikim zadovoljstvom ističem da je naš klub ostvario značajan uspjeh plasiravši se u 1. hrvatsku ligu. Kvalifikacije koje su se održale u Križevcima bile su iznimno napete, no uspjeli smo zauzeti drugo mjesto i time osigurati ulazak među deset najboljih klubova u ligi. Liga je, kako to već biva, puna izazova, ali smo se pripremili i osigurali pojačanja koja će naš klub učiniti još jačim. S optimizmom gledamo prema budućnosti i nadamo se da ćemo u nadolazećoj sezoni biti jednako konkurentni i nastaviti s uspjesima na nacionalnoj razini. Zahvaljujem svima na podršci Gradu Našicama, Športskoj zajednici Grada Našica te sponzorima i vjerujem da će stolni tenis u Našicama nastaviti rasti i razvijati se.” – izjavio je predsjednik Stanić.

Našice kao grad sporta

Također, podršku su dobili i od direktorice Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler te od gradonačelnika Krešimira Kašube koji je ovom prigodom čestitao Stolnoteniskom klubu Našice na ulasku u najviši rang natjecanja najavivši daljnju potporu klubu.

„Našice su već desetljećima sinonim za uspjehe u stolnom tenisu, a naši stolnotenisači su izuzetno aktivni i prepoznatljivi članovi naše zajednice. Veliko nam je zadovoljstvo što možemo istaknuti da su naši sportaši nedavno ostvarili izuzetan uspjeh ulaskom u 1. hrvatsku ligu. Ovo je velika stvar za Našice i još jedan dokaz da je naš grad pravi grad sporta. Uspjesi naših stolnotenisača su rezultat dugogodišnjeg truda, predanosti i ljubavi prema sportu. Često to govorim, ali uvijek vrijedi ponoviti: sport je ono što čini grad velikim, a stolni tenis je jedan od najsjajnijih primjera toga.” – zaključio je gradonačelnik zahvalivši se treneru i članovima Kluba na mukotrpnom radu.

Pročitajte još