Sokijevi pokemoni izborili nastup na završnici sportskih igara mladih Coca – cola CUP-a u Umagu

nogomet2
nogomet2

U petak, 2.6.2017. u Osijeku, održano je županijsko Coca – Cola cup natjecanje u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a u okviru Sportskih igara mladih.

U kategoriji kadeta (2002. i mlađi) naši predstavnici bili su Sokijevi pokemoni te Džezeri. Ekipa Sokijevi pokemoni, feričanačka ekipa koja je u Našicama pokazala zavidnu kvalitetu i na županijskom natjecanju je odigrala sjajne partije te pokazala da će i na državnoj završnici Coca-Cola cupa zadati probleme ekipama s kojima se susretne. U četvrtfinalnoj utakmici sastali su se s ekipom NK Belje te pobjedili rezultatom 3:0 (Kopljar 1, te Kaltenbaher 2 pogotka), sljedeća utakmica je bila polufinalna u kojoj su rezultatom 2:0 pobjedili Zle majke (Špoljarić te Kaltenbaher 1 pogodak), dok su u finalnoj rezultatom 3:1 svladali ekipu SSK Sjever iz Đakova (Kaltenbaher 3 pogotka) te na taj način sa svojim trenerom Ivanom Kapraljevićem izborili završnicu Coca-Cola cupa koja će ove godine biti održana u Umagu od 14. – 18.6.2017. godine.

nogomet2

Naš drugi predstavnik u kadetskoj kategoriji – Džezeri su nakon rezultata 3:3 u regularnom dijelu četvrtfinala ispali na raspucavanje sa šest metara od ekipe Auto Lim Lak.

U juniorskoj kategoriji (1999. i mlađi) predstavljali su nas Džabalebaroši te CB Prestige. CB Prestige je izgubio četvrtfinalnu utakmicu od MNK Osijek Kelme rezultatom 3:1 dok su Džabalebaroši unatoč boljoj igri izgubili u polufinalu od Udruge mladih Lug rezultatom 2:1.

Sokijevim pokemonima i treneru želimo puno uspjeha na državnoj završnici

Pročitajte još