Slatki paketići i predstava za djecu u organizaciji Grada Našica i DND-a

dav


Našički mališani, vrtićanci i osnovnoškolci glasno su pljeskali ovoga jutra, jer za njih je razigranu predstavu, u Domu kulture, priredilo Društvo „Naša djeca” Našice uz suradnike. Pjevalo se i plesalo, a talentirana djeca dramske skupine DND-a, srednje i starije plesne skupine, našičke mažoretkinje te članovi dječjeg foruma OŠ Dore Pejačević oduševila su razigranu publiku.

Predstava „Sveti Nikola“ odigrati će se još dva puta i to u 14 sati za poslijepodnevnu smjenu osnovnoškolaca, te u 18 i 30 sati za sve mališane grada Našica i okolice.

Nakon reda pjesme, plesa i recitacija mališani su se oduševili slatkim paketićima koje je, kao i prošlih godina, financirao Grad Našice. Ukupno je upakirano preko 900 poklon paketa, a sve mališane koji dođu na večernju izvedbu također očekuje malo slatko iznenađenje. 

U pauzi od predstava, danas će članovi društva posjetiti i djecu u Dječjem vrtiću Bubamara Našice, kao i u Općoj županijskoj bolnici Našice, točnije na Odjelu pedijatrije kojima će uručiti slatke pakete.

Stric pivo

Pročitajte još