Sastanak HDSSB-a općine Donja Motičina

 

hdssb5 1 1a

Jučer je u 19 sati, u općinskoj zgradi općine Donja Motičina, održan je sastanak HDSSB-a općine Donja Motičina na kojem je predložen slijedeći:

DNEVNI RED

1.      Izvještaj o stanju u stranci vezan za istragu protiv predsjednika stranke dr. Vladimira Šišljagića.
2.      Europarlamentarni izbori
3.      Razno
Prije predstavljanja dnevnog reda, načelnik Željko Kovačević je zahvalio svim građanima općine Donja Motičina, koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji za žrtve poplave.

–       Pod prvom točkom dnevnog reda predsjednik HDSSB-a Donja Motičina, Željko Kovačević ustvrdio je kako se medijski pritisak na stranku pojačava prije svakih izbora otvaranjem novih istraga protiv čelnih ljudi kako bi se narušio ugled stranke. Dr Vladimir Šišljagić je dao mandat na raspolaganje na mjesto predsjednika stranke i župana Osječko baranjske županije, što je odbijeno. Svi članovi su se složili da ćemo nakon ove krize , kao i do sada izaći još složniji i jači.
–       Pod drugom točkom je pozvao članove HDSSB-a da utječu na biračko tijelo da na „Europarlamentarne“ izbore izađe što više birača, kako bi se dobila što jasnija slika koga građani žele da ih zastupa u europskom parlamentu.
–       Pod trećom točkom načelnik općine Donja Motičina izvijestio je o stanju u općini i izradi novih projekata: – rasvjeta za mjesto Seona
–       rasvjeta za Vinogradsku ulicu u Donjoj Motičini
–       biciklistička staza prema Seoni
–       te već pripremljen projekt spreman za realizaciju, ako dobijemo povoljan odgovor od minisarstva zdravstva, Izrada doma zdravlja s jednom liječničkom ordinacijom, stomatološkom ordinacijom i ljekarnom

 

Pročitajte još