Rukometaši RK Nexea osvojili drugo mjesto na vrlo jakom turniru u Kanjiži

Rukometaši RK Nexea osvojili drugo mjesto na vrlo jakom turniru u Kanjiži
Rukometaši RK Nexea osvojili drugo mjesto na vrlo jakom turniru u Kanjiži


Iza RK Nexe je još jedan tradicionalni turnir KANJIŽA CUP 2018.

Ove godine našim najboljim rukometašima za dlaku je izmaklo prvo mjesto i osvajanje tradicionalnog vrlo jakog turnira u Kanjiži. Uz naše dečke iz RK Nexea, nastupili su RK Gorenje iz Velenja, CSM Bucurest iz Rumunjske, RK Celje Pivovarna Laško, RK Partizan i ekipa Ribe Esbjerg iz Danske.

U prvoj utakmici, igrali smo s RK Gorenje i pobijedili ih s šest golova razlike 27:21 (13:10). Nakon što smo imali dan odmora, drugu pobjedu osvojili smo nad CSM Bucurest iz Rumunjske rezultatom 25:23 (12:9). U finalnoj utakmici između RK Nexea i RK Celje, koja se igrala u nedjelju u 15 sati, nažalost nismo ostvarili pobjedu, koja je moramo naglasiti izmakla za dlaku, jer je Celje bilo bolje svega za jedan gol 27:26 (14:12).

Nakon što smo primili zasluženu nagradu za drugo mjesto, moramo ipak biti zadovoljni prikazanim te čestitati dečkima i trenerima, jer ovo je sve uvertira u ono što nas očekuje u narednim danima. Svakako je za napomenuti kako već u četvrtak 30.08.2018. započinje SEHA liga i mi se sastajemo s PPD Zagrebom. Svi znamo koliko su takve utakmice teške i neizvjesne do zadnjeg trenutka, pa ovim putem pozivamo sve vjerne navijače da dođu na utakmicu i navijanjem podrže najdraži klub RK Nexe. Utakmica započinje u 20:45 sati, a svakako dođite ranije kako bi osigurali što bolje mjesto s kojeg ćete vjerujemo uživati u spektaklu u novoj sezoni SEHA lige.

Više slika možete pogledati na: www.rknexe.hr

Stric pivo

Pročitajte još