RK Nexe u Vinkovcima opravdao naziv favorit – SPAČVA – NEXE 22:27 (11:14)

RK Nexe : RK Spačva

RK Nexe : RK Spačva

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEJučer je u Vinkovcima u Školskoj dvorana O.Š. “Bartol Kašić” pred oko 300-tinjak navijača rukometni klub Nexe iz Našica pokazao odličnu igru te kući zasluženo donio vrlo važne bodove. Utakmicu su naši igrači od samog početka dobro kontrolirali i realano je za reći kako niti u jednom trenutku pobjeda nije došla u pitanje. Razlika od 2 do 3 gola za RK Nexe je bila dovoljna za opušteniju igru u toku velikog dijela utakmice. Kako se utakmica bližila svome kraju vidjelo se da koncentracija domaćih pada što su naši rukometaši iskoristiti te je i krajni rezultat na kraju završio s +5 za Nexe. Za kraj moramo napomenuti kako je ova utakmica bila i dobra uvertira za slijedeću koja će se održati već u srijedu u Našicama u kojoj ćemo se ogledati s uvijek čvrstim dečkima iz Poreča. Zbog vrlo važnih bodova i u toj utakmici s pravom se nadamo kako će dvorana biti puna što je sigurno igrač više, a to je ono što naši dečki itekako zaslužuju. 

Statistika Spačva – Nexe

  • 2. kolo Liga za prvaka
  • Školska dvorana O.Š. “Bartol Kašić”, Vinkovci
  • Gledatelja: 300
  • Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković
  • Nadzornik: Vladimir Sokol

RK Nexe : RK Spačva

RK SPAČVA: Stojanović (8 obrana), M. Jurić 1, Maroš, Ćuk 1, I. Jurić 1, Mihaljević 2, Vešligaj 2, Nađ 6, Nedić 2, Vinjević 1, Božić 1, Babić 3, Vukušić, Lučić, Ranogajec 2, Zagorc (3 obrane).
Trener: Josip Mečić

RK NEXE: Lelić (9 obrana), Koncul 3, Gadža 6, Leban, Eter 2, Mrđenović, Manci Mičević, Baričević, Buvinić 4, Poljak (1 obrana), Greganić 1, Jurić Grgić, Lavrič, Tomić 6, Kvastek, Brumen 5.
Trener: Hrvoje Horvat

SEDMERCI: Spačva 6/2 (I. Jurić 1/2, Vnjević 0/1, Vukušić 0/1, Ranogajec 1/2), Nexe 6/4(Koncul 1/1, Buvinić 2/3, Brumen 2/2).
ISKLJUČENJA: Spačva 4 minute (Nedić, Babić), Nexe 12 minuta (Gadža, Manci Mičević, Buvinić, Greganić, Brunen 2+2)

Stric pivo

Pročitajte još