RK NEXE sutra protiv Metković – Mehanike

Nastavak domaćeg prvenstva donosi nam gostovanje u dolini Neretve, u Metkoviću. U 4. kolu Premijerke Gromovi će sutra odmjeriti snage s domaćim RK Metković – Mehanika, a nakon sinoćnjeg treninga ekipa je krenula na dug put i jutros sretno stigla u rukometni grad.

Jučerašnji trening posjetili su i predsjednik kluba Josip Ergović i sportski direktor Vedran Zrnić, koji su u dvoranu došli s prigodnim darovima za prinove domaćih igrača Predraga Vejina i Lovre Jotića. Peđa je drugi puta postao otac prije nešto više od mjesec dana kada mu se rodio drugi sin Vasilije, a prije nekoliko dana Lovro je s velikim zadovoljstvom suigrače izvijestio kako je na svijet stigla mala Lena. Lijepa gesta Uprave kluba i predsjednika Ergovića koji je istaknuo kako će darivanje novorođenčadi postati uobičajena praksa.

Gromovi spremni dočekuju utakmicu u petak u Metkoviću

Trener Branko Tamše na put je poveo i nekoliko mladih igrača s obzirom da nekolicina igrača ima sitnijih zdravstvenih problema, a ovako je najavio sutrašnju utakmicu.

„U petak gostujemo u Metkoviću, gradu rukometa iz kojega su ponikli brojni vrhunski rukometaši. Jedan od njih je i trener Metković – Mehanike Mario Bjeliš koji sa svojom ekipom radi odličan posao. Igraju brz, moderan rukomet, bit će nošeni svojom publikom i sigurno da nam neće biti nimalo lako. Moramo biti koncentrirani i odlučni tijekom svih 60 minuta, nametnuti svoj ritam igre i napraviti sve što znamo i možemo kako bismo pobijedili i osvojili nove bodove.”

Za kapetana momčadi Ivana Sršena gostovanje u Metkoviću bit će i prigoda za kraće druženje s obitelji u Opuzenu, no apsolutni je fokus na utakmici: „Idemo u rukometni grad i sigurno će biti dobra utakmica. Publika u Metkoviću poznaje i osjeća rukomet i bit će veliki adut našim domaćinima, međutim mi smo favoriti i s tim se moramo nositi i tako se postaviti na terenu. Ključ je nametnuti naš ritam igre u obrani i iz toga postizati sto je više moguće lakih pogodaka. Odradili smo kvalitetnu analizu, jako dobro treniramo i vjerujem da spremni dočekujemo utakmicu u petak u Metkoviću.”

Utakmica počinje u 20 sati uz prijenos na YouTube kanalu HRS-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još