Održana godišnja izvještajno – izborna skupština ŠK “Radnik”, Velimirovac

U prostorijama kluba ŠK "Radnik", Velimirovac održana je izvještajno izborna skupština kluba.

Održana godišnja izvještajno – izborna skupština ŠK "Radnik", Velimrovac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU prostorijama kluba ŠK “Radnik”, Velimirovac održana je izvještajno izborna skupština kluba.

Uz mnogobrojne članove kluba, roditelje i djecu, na skupštini su bili i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, predsjednik ŠK “Slavonac”, Našice Matija Gvozdanović i predstavnici udruga iz Velimirovca.

Rad kluba ŠK “Radnik” – Velimirovac

Izvješće o radu kluba u 2017. godini podnio je tajnik Adam Tomaić. Naglasio je kako su i u 2017. godini zadržali niz uspješnih nastupa, posebno mladih kadeta, polaznika šahovske škole. Također su nabrojani svi pojedinačni i ekipni rezultati postignuti na regionalnom nivou. Tajnik Tomaić je naglasio i sve nastupe na prvenstvima Hrvatske, pojedinačnim i ekipnim gdje je ekipa kadetkinja u 2017. godini osvojila 2. i 3. mjesto. Posebno je istakao nastup Tine Gretić na prvenstvu Europe za mlade, koje je održano u Rumunjskoj gdje je Tina osvojila 14. mjesto i bila najuspješnija hrvatska predstavnica. Uz sve ovo napomenuo je kako je 2017. godina jubilarna za ŠK “Radnik” jer obilježavaju 40. godina postojanja klub. Upravo povodom toga iz tiska je izašla i knjiga “Srebrna i zlatna polja”, autora Adama Tomaića, gdje je opisan rad šahovske škole i rezultati koji su postignuti u zadnjih 25 godina. Za kraj tajnik je spomenuo i 31. Memorijal Valent Pintarić koji se održava u lipnju i koji svi Slavonski šahisti već imaju u svom kalendaru.

U prostorijama kluba ŠK "Radnik", Velimirovac održana je izvještajno izborna skupština kluba.

Financijsko izvješće podnio je predsjednik Stjepan Pintarić, a izvješće Nadzornog odbora Milan Pintarić.

Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena i razriješeno je staro vodstvo kluba. U novi Upravni odbor izabrani su kao predsjednik Goran Tomaić, dopredsjednik Stjepan Pintarić, tajnik Adam Tomaić, član Josip Lijić, član Renato Dvorski.

Za predsjednika nadzornog odbora izabran je Ivica Pintarić a za članove Ruđero

Grgić i Branko Flegar. Za likvidatora kluba izabran je Adam Tomaić.

Novoizabrani predsjednik Goran Tomaić podnio je Program rada i financijski plan za 2018. i 2019. godinu. Prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni.

Skupštinu su pozdravili Josip Miletić gradonačelnik grada Našica,Nikola Antolović predsjednik Športske zajednice Grada Našica,Matija Gvozdanović predsjednik ŠK”Slavonac”Našice i svi su pohvalili rad kluba a posebno rad šahovske škole.

Pročitajte još

Učitavanje...