Završeno 1. kolo Modelarske lige 2018. u OŠ Dore Pejačević Našice

Završeno 1. kolo Modelarske lige 2018. u OŠ Dore Pejačević Našice

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Grada Našica i Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije uz potporu Grada Našica, dana 26.03.2018. u Osnovnoj školi Dore Pejačević u Našicama održano je 1. kolo Modelarske lige u Osječko-baranjskoj županiji.

Završeno 1. kolo Modelarske lige 2018. u OŠ Dore Pejačević Našice

Na samom početku natjecanja sve prisutne je u ime ravnatelja škole domaćina pozdravila je profesorica Verica Marinović i predsjednik ZTK Grada Našica Zdenko Lovrić, prof. koji je i službeno otvorio natjecanje. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 15 ekipa odnosno 30 učenika iz OŠ Dore Pejačević, OŠ Kralja Tomislava i OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac. Sve ekipe su uspješno izradile model stolnog organizatora od šperploče koji je bio i zadatak na natjecanju. Najbolje je bilo teško odabrati, no ipak su se pojedini radovi izdvojili svojom urednošću i kreativnosti. 1. mjesto osvojili su Marija Poljak i AnaMarija Krznarić, 2. mjesto Tin Lovrić i Andro Puhanić, 3. mjesto Jakov Petrović i Lovro Lukerić, svi iz OŠ Dore Pejačević. Najuspješnije ekipe također su se plasirale u 2. kolo Modelarske lige, koja će se održati u Osijek. Organizatori su svečano uručili zahvalnice za potporu u provedbi nastavnicima: Sandra Poljak, Danijel Rončević, Davor Milošević, Bojan Fuderer i Verica Marinović. Nastavak 1. kola Modelarske lige je 26.03.2018 u Osnovnoj školi Dore Pejačević u Našicama.

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail tvnasice@gmail.com te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još