Provalio u spremnike za gorivo i ukrao više stotina litara goriva

Kako nam javljaju iz PU osječko – baransjke u vremenu od 18. do 20. rujna, u Svetom Đurađu, nepoznati počinitelj je provalio u spremnike za gorivo na radnim strojevima i ukrao više stotina litara goriva. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOštetila automobil

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 62-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari. Tijekom kolovoza ove godine, u Baranjskom Petrovom Selu, 62-godišnjakinja je oštetila osobni automobil, vlasništvo 37-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 5000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prijevara

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Prijevara. Naime, 39-godišnjak je početkom ove godine dogovorio sa 75-godišnjom hrvatskom državljankom da će joj kupiti bojler za što je preuzeo novac, a što u dogovorenom vremenu nije učinio, niti je vratio novac. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, dok se na području Donjeg Miholjca dogodila jedna prometna nesreća.

Jučer, 20. rujna, na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 3 vozača (2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18,58 sati, u Čepinu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 57-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina, te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,47 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

Pročitajte još

Učitavanje...