Pronalazak minsko – eksplozivnih sredstava

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, oko 6,30 sati, na odlagalištu otpada u Osijeku, djelatnik tvrtke tijekom izvođenja radova pronašao je projektil raketnog bacača. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo projektil.

Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje

Policija poziva građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Također, policija vas moli da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijestite ih na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Oni će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se na području Osijeka.

Pročitajte još