Pronađen počinitelj kaznenih djela

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela „Teška krađa“ i jedno kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od 26. do 28. kolovoza, u mjestu Erdut, na više lokacija maloljetnik provalio je u obiteljske kuće, kojom prilikom je ukrao nekoliko tisuća kuna u raznim apoenima i nakit. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Ukrao moped i osobni automobil

U noći s 3. na 4. rujna, u Belom Manastiru, nepoznati je počinitelj ušao u ograđeno dvorište tvrtke iz kojeg je ukrao moped u vlasništvu 57-godišnjeg hrvatskog državljanina. Potom je ušao u drugo dvorište iz kojeg je ukrao osobni automobil u vlasništvu 24-godišnjeg hrvatskog državljanina. Tijekom jučerašnjeg dana, 4. rujna, policijski službenici pronašli su ukradeni automobil koji se nalazio ostavljen na parkiralištu u Belom Manastiru. Vozilo je vraćeno vlasniku te policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Ukrao alat

U noći s 3. na 4. rujna, u Belom Manastiru, nepoznati je počinitelj izvršio provale na više lokacija, kojom prilikom je ukrao PVC spremnik s gorivom, televizor, motorne pile, bušilice, brusilice i druge razne alate. Pravnim i fizičkim osobama nastala je materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznene prijave.

 

Policija pronašla kradljivca bicikla

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnji hrvatski državljanin iz Erduta počinio kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od 25. do 26. kolovoza, u Osijeku, 36-godišnjak je ukrao bicikl koji se nalazio ispred stambene zgrade. Ukradeni bicikl je pronađen i vraćen vlasnici. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće tri osobe su zadobile lake tjelesne ozljede, a ostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Dvije prometne nesreće dogodile se na području Osijeka te po jedna na području Belišća i Našica.

Pročitajte još