Prometna nesreća kod Osijeka

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 13. studenog oko 19.00 sati državnoj cesti D2, obilaznici Grada Osijeka, na križanju obilaznice i spojne ceste s Vukovarskom ulicom došlo je do prometne nesreće između autobusa i osobnog automobila.

Do prometne nesreće je došlo tako što se sa spojne ceste na državnu cestu D2 uključivao autobus registracijski pločica Sjeverne Makedonije, a da tom prilikom nije propusti sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaza. U tom trenutku u autobus je udario osobni automobil koji se kretao državnom cestom D2. Vozač osobnog automobila 51-godišnji hrvatski državljanin i putnica iz osobnog automobila 54-godišnja hrvatska državljanka su u prometnoj nesreći zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je troje djece, državljani Sjeverne Makedonije, putnici iz autobusa, lako tjelesno ozlijeđeno te su pušteni na kućno liječenje. Vozač autobusa 34-godišnji državljanin Crne Gore je predan pritvorskom nadzorniku.

Stanje sigurnosti cestovnog prometa na području Policijske uprave osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 3 prometnih nesreće od kojih je teška prometna nesreća i 2 prometne nesreće koje su za posljedicu je imala materijalnu štetu.

Foto: ilustracija

Pročitajte još