Preventivni projekt „Blagdani bez alkohola“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU ponedjeljak, 5. kolovoza, tijekom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, policijski službenici Policijske uprave osječko – baranjske, sukladno preventivnom projektu „Sigurnost u cestovnom prometu“, komponenti „Blagdani bez alkohola“, pored uobičajenih aktivnosti, u Našicama su obavljali i pojačani nadzor vozača i drugih sudionika u prometu.

Prilikom nadzora prometa dijelili su edukativni letak s uputama i savjetima vozačima i drugim sudionicima u prometu na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u svim životnim situacijama, osobito u prometu. Cilj ove preventivne aktivnosti je osvijestiti problem sudjelovanja u prometu nakon konzumiranja alkoholnih pića i mogućih tragičnih posljedica. Isto tako cilj je utjecaj na sve ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Preventivne aktivnosti nadzora vozača i drugih sudionika u prometu na području PU osječko – baranjske nastavit će se u dane praznika i blagdana zbog preventivnog djelovanja i utjecaja na sudionike u prometu i konzumacije alkohola za vrijeme sudjelovanja u prometu.

Stric pivo

Pročitajte još