Priopćenje za javnost GO SDP-a Đakovo

plan1a

Priopćenje prenosimo u cijelosti…

“U godinu i pol dana vlasti Dražesne koalicije u Đakovu jedine odluke koje su donesene odnose se na poskupljenja poznata kao plan 40-60 ili mini reforme koje očito hoće povećati standard građana. A kako koalicija HDZ-a i HDSSB-a voli naglasiti kako je Đakovo dio one najmanje razvijene Hrvatske, nadamo se da su svjesni svoje odgovornosti u tome jer postoji čitav niz uspješnih gradova i općina, čak i u okolici, u kojima se ne kuka zbog državne vlasti, već radi.

Uostalom, Zoran Vinković bi trebao voditi više računa o tome kako napuniti gradski proračun, a kad bi isti bio 40 milijuna kuna, bilo bi dobro te prestati svako malo unaprijed tražiti alibi za vlastiti neuspjeh. Vinković i njegovi partneri trebali bi prestati voditi računa o državnom proračunu i poslovima koje nisu u njegovoj nadležnosti te početi raditi posao za koji uzimaju poprilične volonterske naknade.

Ako Dražesna koalicija HDZ-a i HDSSB-a nije u stanju napraviti ništa za građane ovoga Grada, ako jedino znaju politizirati i prozivati državnu vlast te dijeliti fotelje međusobno, onda bi grad Đakovo bolje funkcionirao bez gradonačelnika i gradskog vijeća.”

GO SDP-a Đakovo

Pročitajte još