Prilikom predaje potpisa Anušić poručio: “24.740 puta hvala na potpisu i povjerenju građana za novi mandat!”

Đ

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPotpredsjednik HDZ-a, predsjednik županijske organizacije HDZ-a Osječko – baranjske županije i aktualni župan Ivan Anušić, kandidat je HDZ-a za novi mandat. Jutros je u pratnji budućih zamjenika Mate Lukića i Josipa Miletića predao kandidacijske liste za župana i županijsku skupštinu i potpise građana koji daju podršku za idući mandat.

Prije same predaje prikupljenih 24.740 potpisa potpore žitelja Osječko – baranjske županije Anušić se zahvalio volonterima i članovima stranke koji su neumorno prikupljali potpise kao i građanea koji su svojim potpisom potvrdili dosadašnji rad župana i dali mu podršku za novi mandat, poštujući i pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

“Donijeli smo potpise koji su preduvjet za kandidaturu na nadolazećim lokalnim izborima, a sa mnom su i kandidati za moje zamjenike, Mato Lukić i Josip Miletić. Prikupili smo 24.740 potpisa s područja naše županije na čemu se zahvaljujem svima koji su u tome sudjelovali, kako onima koji su ih prikupljali tako i onima koji su dali svoj potpis. Ta brojka je rezultat našeg četverogodišnjeg rada i zalaganja te potvrda da su ljudi to prepoznali i potvrdili svojom potporom. Sve što smo obećali prije četiri godine smo i realizirali, pa i više od toga, a u sljedećem mandatu nastavljamo sa započetim projektima kako bi se na području naše županije i dalje ostvarivale brojne pozitivne i velike investicije. Povjerenje koje smo dobili u prethodnom mandatu i povjerenje koje smo sada dobili nećemo iznevjeriti.” – rekao je Ivan Anušić.

U četverogodišnjem Anušićevom mandatu Osječko – baranjska županija promijenila je trendove, danas je politički relevantan čimbenik na nacionalnoj razini, bilježi pozitivna gospodarska kretanja, a u provedbi su brojni kapitalni projekti poput Regionalnog distributivnog centra za voće i povrće, Gospodarskog centra, revitalizacije područja OLT-a. Također je jedina županija koja provodi projekt besplatnog školskog obroka za sve osnovnoškolce te plaća kamate na poduzetničke i stambene kredite. Provedene su 54 energetske obnove zgrada javne namjene vrijedne 179 milijuna kuna, dovršen je projekt dostupnije primarne zdravstvene zaštite na području svih gradova i općina vrijedan 27 milijuna kuna te niz drugih projekata s ciljem ravnomjernog razvoja cijele županije. Sve su to reference aktualnog župana s kojima će 16. svibnja zatražiti povjerenje građana za još jedan mandat.

Pročitajte još

Učitavanje...