Prijavite se na novu radionicu „Wine & Art”

Turistička zajednica Grada Našice i Udruga mladih INFO Našice u obnovljenom dvorcu Pejačević u subotu 3. svibnja organizira još jedan Wine and Art za žene koji će svim zainteresiranima pružiti nezaboravno iskustvo koje će očarati sva osjetila.

U sklopu radionice posjetitelje očekuje prezentacija mirisnih svijeća Iris Candle Art koja će ih provesti kroz sve nijanse i note njihovih omiljenih mirisa i Enosophia paketa Today Rose – „Wellness & Moments Collection” koji će dodatno obogatiti to iskustvo, pružajući trenutke istinskog užitka i relaksacije.

Broj prijava je ograničen

„Kotizacija za ovaj događaj iznosi samo 15 eura, a uključuje piće dobrodošlice, degustaciju ostalih Enosophia vina te hranu, pribor za slikanje, stručno vodstvo naše Jelene Lulić u izradi pravih umjetničkih djela, a osigurava i nezaboravno iskustvo koje će dame inspirirati i osvježiti. Rezervirajte svoje mjesto već danas i pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka u predivnom okruženju dvorca Pejačević!” – Poručuju organizatori. Prijave se primaju putem e-maila: [email protected], a upute o plaćanju šalju se e-mailom nakon prijave. Broj prijava je ograničen.

Pročitajte još