Prigodnim koncertom učenika otvoreno Područno odjeljenje glazbene škole Kontesa Dora u OŠ Vladimira Nazora Feričanci

U Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Feričancima jučer je održano svečano otvorenje područnog odjela Osnovne glazbene škole Kontesa Dora koje je započelo s radom početkom ove školske godine.

Upriličeno je svečano otvorenje područnog odjela na kojem je prisustvovala Miranda Glavaš – Kul, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko – baranjske županije, ravnatelji i pedagozi osnovnih škola, učenici, profesori i roditelji.

Prije početka koncerta ravnatelj škole u Feričancima Marko Knežević i ravnateljica glazbene škole Darija Vlajnić pozdravili su sve prisutne i zahvalili se svima na dolasku i pomoći. Pročelnica Glavaš – Kul obratila se posebno učenicima i roditeljima rekavši kako Osječko – baranjska županija uvijek podržava i rado pomaže svim školama, pa tako i ovom područnom odjeljenju u Feričancima, te je svima poželjela uspješan daljnji rad.

Uslijedio je prigodan koncert učenika i učitelja, koji su se predstavili na raznim instrumentima. Osnovna glazbena škola se zahvaljuje NEXE d.d.-u koji su im pomogli kupovinom električnih pianina i klavirskih stolica kako bi se nastava odvijala što kvalitetnije.

Pročitajte još