Prevarant oglašavao prodaju štenaca

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih PP Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjak počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, 61-godišnjakinja je tijekom ožujka stupila u kontakt s nepoznatom osobom, koja je oglasila putem Internet oglasnika prodaju štenaca. Nakon dogovora mu je uplatila 250 eura, nakon čega joj se ”prodavatelj” nije više javljao, niti je dobila kupljenog psa. Događaj je prijavila policiji. Protiv 24-godišnjaka slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zatražio vodu pa joj ukrao novac

Nepoznati počinitelj je 29. kolovoza ušao u obiteljsku kuću u Bilju, u kojoj je od vlasnice starije životne dobi zatražio čašu vode. Kada je ona otišla po vodu, počinitelj joj je ukrao 200 eura, a potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Policija traga za drskim kradljivcem.

Otkriven počinitelj računalne prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnji državljanin Latvije počinio kazneno djelo „Računalna prijevara“. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u preostale tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području PPRP Osijek, PP Beli Manastir, PP Belišće, PP Donji Miholjac te PP Našice.

U nadzoru prometa zatečena dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još