Predstavnici URT „Nexe Team” Našice na prijemu kod gradonačelnika Grada Našica

Delegacija URT „Nexe Tream” Našice s predsjednikom Tomislavom Gallom i članom udruge Brankom (Matom) Štefelićem, našičkom rukometnom legendom, tijekom prijepodnevnih sati imali su prijem kod gradonačelnika Grada Našica, Krešimira Kašube.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEGrad Našice nastavlja s podrškom daljnji rad udruge

Tomislav Gall zahvalio se gradonačelniku na prijemu te ga upoznao s aktivnostima, planovima i rezultatima udruge. Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je da prati rad udruge i da je iznimno zadovoljan s brojnim aktivnostima koje URT „Nexe Team” Našice poduzima na promicanju sportskih, humanitarnih i domoljubnih vrijednosti kao i na promociji Grada Našica.

Gradonačelnik je istaknuo da će Grad Našice podržati daljnji rad udruge, a 25.06.2021. godine u sklopu 4. memorijalnog ultramaratona „Od velikog do malog Vukovara” bi će upriličen prijem delegacije trkača u prostorijama Grada Našica. Na kraju sastanka Tomislav Gall zahvalio se gradonačelniku Grada Našica na potpori te istakao da su boje URT „Nexe Team” Našice i boje Grada Našica te da će udruga ponosno nastaviti s daljnjim aktivnostima u cilju promicanja svog grada.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još

Učitavanje...