Požar na osobnom automobilu

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 2. travnja, oko 16,40 sati, u Čepinu, došlo je do požara na osobnom automobilu u vožnji, a s kojim je upravljao vlasnik 27-godišnji hrvatski državljanin iz Slavonskog Broda. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo zbog tehničkog kvara. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čepin, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 30 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Nedozvoljena trgovina

Jučer, 2. travnja, u Dardi, temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljanina i osobnog automobila vlasništvo 64-godišnjeg hrvatskog državljanina. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli 39 PVC vrećica sitno rezanog duhana težine oko 12 kilograma, bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 63- i 64-godišnjak počinili kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća na području Osijeka, gdje su u dvije prometne nesreće tri osobe lako tjelesno ozlijeđene. Preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Pročitajte još