Potpore županije Osječko – baranjske za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama

Potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama

Potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama

Osijek Craft Beer Festival je za prve dvije godine pobudio veliki interes posjetitelja, osvojio srca Osječanki i Osječana, turista i ljubitelja piva te prometnuo festival u jedan od značajnijih turističkih i zabavno društvenih aduta grada i županije. 

Na sada već tradicionalnoj lokaciji u samom središtu Osijeka, Sunčana je bila domaćin dvodnevnog festivala piva koji je otvoren 04. svibnja u 14 sati. 
Posjetiteljima su organizatori ponudili različite vrste zanatskim načinom spravljenih piva iz Hrvatske, ali i inozemnih pivovara iz Srbije, Austrije, Škotske, Belgije, Amerike, Danske, Engleske i Njemačke. Program Festivala upotpunjen je vožnjom pivskog bicikla, predstavljanjem Udruge Craft pivovara, radionicama i koncertima. 

Riječ je o trećem izdanju Craft Beer Festivala kojeg podržava i Osječko-baranjska županija. U Master planu turizma Osječko-baranjske županije između ostalog stoji da u dizajnu vrijednosti prevladavaju ulaganja u manifestacije te da su strateška uporišta razvoja turizma županije i niz originalnih događanja. 

Upravo za manifestacije poput ove, Županija ima otvorene prijave (od 02.05.2018. do 15.05.2018. godine) sukladno Odluci o potporama u ruralnom turizmu na području OBŽ. Naziv potpore je Potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama, dok je namjena za organizaciju i/ili sudjelovanje na manifestacijama koje su od značaja za razvoj ruralnog turizma i predstavljanje turističkih potencijala Županije, kojima se promiče i predstavlja Županija kao aktivni sudionik, a osobito za organizaciju i sudjelovanje na sajmovima i izložbama, na znanstveno stručnim skupovima, na festivalima, smotrama, natjecanjima i drugim srodnim manifestacijama. 

Potpore Županije dodjeljuju se tijekom cijele godine, a pratiti ih možete na našoj internet stranicikao i na aplikaciji „Javni poziv za dodjelu potpora“ koju također možete preuzeti s internet stranice Osječko-baranjske županije.

Pročitajte još