Potpore za učeničko poduzetništvo

Javni poziv “Za dodjelu potpora za učeničko poduzetništvo na području Osječko – baranjske županije u 2021. godini” otvoren je od 1. rujna 2021. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Županije za 2021. godinu za tu namjenu, a najkasnije do 31. listopada 2021. godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPotpora u iznosu do 30 000 kuna

Potpora za učeničko poduzetništvo dodjeljuje se za organizaciju radionica i drugih oblika edukacije za učenike i studente u cilju poticanja cjeloživotnog učenja učenika i studenata, razvoja poduzetničkih kompetencija i kulture poduzetništva. Iz javnog poziva financira se organizacija radionica i drugih oblika edukacije za učenike i studente, tiskanje brošura, letaka i slično, sudjelovanje na konferencijama, okruglim stolovima i slično i drugi oblici poticanja poduzetništva kod učenika i studenata.

Potpora iznosi do 100% opravdanih troškova, a najviše do iznosa od 30.000,00 kuna. Opravdanim troškovima za korištenje potpore smatraju se troškovi: najma i zakupa prostora, rada zaposlenika ukoliko su direktno vezani uz prijavljeni program, projekt ili aktivnost, vanjskih suradnika, izrade i prezentacije radnih materijala i proizvoda, putni troškovi te ostali troškovi provedbe programa, projekta ili aktivnosti.

Više na >> http://www.obz.hr/index.php/natjecaji-i-javni-pozivi-u-tijeku

Foto: arhiva

Pročitajte još

Učitavanje...