Pokažimo dobro srce – Nedjelja u 15 sati

Nogometni klub Fešk Feričanci organizira humanitarnu utakmicu, u sklopu proljetnih priprema, u nedjelju, 22. veljače, 2022., u Feričancima s početkom u 15 sati. Utakmica će biti odigrana protiv pretendenta na naslov prvaka 3.HNL istok, NK Belišće.


Utakmica humanitarnog karaktera

Sama utakmica imat će u humanitarnu notu, odnosno sva prikupljena sredstva bit će preusmjerena za jednog igrača NK Fešk, odnosno njegovu obiteljsku situaciju.

„Pokažimo veliko srce, pokažimo da smo najveći i najsložniji onda kada to treba, a to je upravo sada. Stoga, u nedjelju dođite u Feričance, te na prvom mjestu učinite dobro djelo, a ujedno pogledajte kako naši momci napreduju u pripremama protiv jedne od najboljih ekipa u Slavoniji.” – poručuje uprava kluba.

Akciji se priključili i drugi klubovi

Ovoj humanitarnoj akciji pridružili su se i igrači NK Đurđenovca koji će na domaćoj utakmici protiv NK Vitez ’92 iz Antunovca u subotu, 21. veljače u 15 sati, također prikupljati donacije.

„Naš klub se priključuje humanitarnoj akciji za pomoć obiteljskoj situaciji igrača susjednog NK “FEŠK” iz Feričanaca – kutiju za humanitarne donacije koje ćemo preusmjeriti za navedeno možete pronaći tijekom utakmice na vanjskom klupskom “šanku”.„ – poručuju iz kluba.

Stric pivo

Pročitajte još