PD „Krndija” izabralo novo vodstvo

Planinarsko društvo Krndija održalo je u Londžici, u prostorijama planinarske kuće “Krndija”, kratku redovnu izvještajnu i izbornu Skupštinu u skladu s poštivanjem svih epidemioloških mjera i s minimalnim brojem članova i to samo onih koji su obnašali funkcije u Društvu i koji će te funkcije preuzeti, navode iz Društva.

Pozdravne riječi nazočnima je uputio predsjednik Društva, uslijedio je izbor radnih tijela (radno predsjedništvo, verifikacijska komisija, izborno povjerenstvo, zapisničar, ovjerovitelji zapisnika). Usvojena su izvješća o radu u 2020. godini: programsko izvješće, izvješće Sekcije sveti Bernard, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora i izvješće Suda časti. Nakon toga, uslijedilo je razrješenje dužnosti svih Tijela Društva i biranje novog Tijela Društva 2021. – 2023.

 

Za predsjednika Društva izabran je Vladimir Paljević, tajnicu Željka Hrastov te rizničarku Gordana Vrekalović. Izvršni odbor od sada će činiti Vladimir Paljević (predsjednik), Thomas Beer (dopredsjednik), Željka Hrastov (tajnik), Gordana Vrekalović (rizničar), Ivan Sporinski, Dragica Kopecki i Josip Orehovac. U nadzorni odbor izabrani su Slavenka Grahovac, Jasenka Kolembus i Željko Šarić. Sud časti činit će Slavko Čolić, Janja Beer i Stjepan Kopecki.

 

Foto: PD Krndija

Pročitajte još