Otvorenje novog dječjeg igrališta u dvorištu vrtića

U Dječjem vrtiću Zvončić Našice danas je otvorena izložba dječjeg likovnog stvaralaštva pod nazivom „Pogled u prozore vrtića”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEIzložbu je otvorio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, a događaj je uveličan i svečanim otvorenjem novoga dječjeg igrališta u dvorištu vrtića.

Sve nazočne pozdravila je ravnateljica vrtića, Snježana Kanđera istaknuvši kako je za vrtić danas jedan poseban dan.

– Danas smo se ovdje okupili u jednom posebnom danu, na otvorenju igrališta i izložbe dječjih likovnih radova. S nama su ovaj trenutak podijelili naši roditelji i naši suradnici. Svi smo danas posebno ushićeni. Ovaj događaj je učinjen zato što nismo imali našu završnu svečanost kao krunu događanja u pedagoškoj godini. Stoga smo odlučili na drugačiji način obilježiti i proslaviti Dan Grada. Vidimo po licima naše djece i gostiju da se ovaj trud i rad isplatio. Jedan poseban moment mi je bitan, a to je pozdrav svim našim predškolskim obveznicima u budućem životu, u budućim koracima u školi. Želim im neka budu svi dobri, sretni, zadovoljni, otvorena srca i neka pamte sve ove dane djetinjstva koje su proveli u našem vrtiću – izjavila je Snježana Kanđera.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba izrazio je veliko zadovoljstvo što je njemu pripala čast otvoriti novo dječje igralište.

– Bilo je zadovoljstvo danas pogledati izložbu što su napravile male kreativne ruke za dan svoga grada, a posebno zadovoljstvo je bilo pozdraviti djecu, roditelje i odgojiteljice i otvoriti novo igralište koje će doprinijeti sigurnosti i kvaliteti odgoja u prirodi i samom zdravlju djece – izjavio je Krešimir Kašuba te se obratio i predškolcima s porukom kako ih uskoro čekaju novi izazovi, neka uče, budu marljivi, vrijedni te slušaju svoje roditelje, nastavnike i profesore.

Igralište je posvetio župnik i gvardijan fra Petar Cvekan.

– Radostan sam uvijek kad me zovu na blagoslov jer to znači da se događa neko djelo Božje. Pohvalio bih ravnateljicu, odgojiteljice i sve one koji ovdje u vrtiću djeluju na radost i veselje djece i želim i puno uspjeha u daljnjem radu – izjavio je fra Petar Cvekan.

Pročitajte još

Učitavanje...